Pages

Sabtu
Produk keluaran Itqan Marketing & Services adalah produk makanan kesihatan Islamic yang diasaskan oleh Dato' Ustaz Mohd Zawawi bin Yusoh  

 KHASIAT SUSU KAMBING

Membantu dalam masalah kesihatan seperti kencing manis, sakit jantung, darah tinggi, gastrik, asma, anemia, tulang reput, angin ahmar, insomnia, kebas tangan dan kaki, migrain, semput dan keletihan, masalah kulit, ketika mengandung dan kelahiran, susah buang air besar, buasir, sembelit  dan pelbagai lagi.

'KHASIAT KOLAGEN 

Diantara kebaikan daripada pengambilan kolagen adalah seperti menguatkan sokongan tisu-tisu badan dan tulang, mengekalkan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan secara keseluruhannya menjadikan kulit lebih cantik dan awet muda.

KHASIAT WALIT

Melancarkan pembuluh darah. Membaiki saluran pencernaan. Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. Dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan memperkuatkan paru-paru.

KHASIAT HABBATUS SAUDA

Ia membantu sistem metabolisme, memperbaiki sistem pencernaan, menurunkan paras kandungan gula dalam tubuh. Ia akan membantu menyahkan segala cacing dan parasit dari dalam saluran usus. Ia berguna dalam melegakan sakit kerongkong, batuk, asthma, selsema, mengatasi keradangan, memperbaiki dan melancarkan peredaran darah , menambah pengaliran susu badan, membekalkan tenaga segera, menambah bilangan sperma, menstabilkan sistem tunjang, mengalakkan pertumbuhan rambut sekaligus menghalang keguguran rambut, mengatasi kulit berkedut, menambah tone badan, disentri kronik, diabetes .ellitus dan banyak lagi.

"Tetaplah dengan Habbatus Sauda'
kerana sesungguhnya ia mengandungi
ubat segala penyakit kecuali mati."(Hadis
Sahih Bukhari dan Muslim)